Motionist

Velkommen til motionistafdelingen

Badmintonklubben abc Aalborg tilbyder alle med interesse i badminton, at komme til at spille badminton på motionsplan. Badminton på motionsplan går ud på, at have det sjovt samtidig med man spiller. Man har samtidig muligheden for, at komme til at spille stævner og holdkampe, hvis dette har interesse.

Der er mulighed for at leje en bane mandag og onsdag i tidsrummet 19-22. Normalt er der fire spillere, der deler en bane, således at de alle spiller samtidig. Dette er dog ikke et krav. Er I to spillere, der gerne vil spille én time (eller måske to) om ugen er I mere end velkomne i abc. Vil du gerne spille, men mangler en makker, er du velkommen til, at kontakte Michael Pedersen på tlf. 40 74 61 89 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Der kan komme aflysninger, som følge af skolens brug for af banerne.

Ønsker du at leje en motionsbane bedes du kontakte Michael Pedersen på tlf. 40 74 61 89 eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Badmintonklubben abc Aalborg | Budumvej 50 | 9220 Aalborg Øst | Reg: 9070, Konto: 1624264343 | Tlf. 41 26 04 68